Uniting the People and Technology That

Move the World.

It-løsninger, der forbedrer produktiviteten til logistikintensive virksomheder


Med innovativ teknologi, brug af data og vores globale logistiknetværk kan vi tilbyde branchens mest komplette skybaserede logistikløsninger til en effektiv styring af forsyningskæden.

Ruteoptimering
Optimer flådens udnyttelsesgrad med avanceret og integreret planlægning, mobile løsninger samt chauffør og management planlægningsværktøjer.
Toldsystem
Strømlign handel på tværs af grænserne med værktøjer til forbedret planlægning, arkivering samt løsninger for myndighedskrav og gods sikkerhed.
Transport
Management
Optimer transporten og varestrømmen med multimodal transportstyring, realtidssynlighed, Dock Scheduling og Yard Management.
Global handel
Sikker global handel gennem et omfattende udvalg af eksportkontrolløsninger, takster og tariffer og analysetjenester.
Warehouse &
Fulfillment Managements
Skab effektiv, fleksibel og skalerbar e-handel med tilpassede WMS og mobile løsninger, som omfatter hele flåden helt frem til præcis levering.

Descartes løsninger er baseret på vores egen stabile logistikplatform


Descartes Logistics Technology Platform kombinerer verdens mest ekspansive logistiknetværk med branchens bredeste række applikationer til logistikstrømme og global handel. Få adgang til værktøjer - inden for strategisk ruteplanlægning, transportoptimering og toldstyring - for hjælp til for fuld synlighed og automatisering i hele forsyningskæden.

STARK GROUP – Kundetilfredshed som konkurrence drivkraft

STARK GROUP, Nordens største forhandler og distributør af byggematerialer, har fuldt fokus på nøjagtige leverancer til kunderne

Nyheder


Martin & Servera indfører strategisk ruteplanlægning
Martin & Servera optimerer transporter med strategisk ruteplanlægning, et vigtigt skridt hen imod klimaneutral transport.
Audionord automatiserer toldbehandling
Audionord International og HiFi Klubben vil automatisere toldbehandling med GCT fra Descartes.

Toldsystem til DB Schenker
DB Schenker vælger toldhåndteringssystem fra Descartes for mere effektiv toldhåndtering og forbedret kundetilbud.